STREET COMMERCIAL (14+)
adolescenti & adulti

Cum ar fi ca la urmatoarea iesire in club sa te simti in largul tau pe ringul de dans? Sa nu ai nici un stres si sa iti impresionezi prietenii cu niste miscari noi? Cursul de club dance pentru adolescenti si adulti este exact despre asta, cele mai in voga stiluri de dans ale momentului, miscari libere si nonconformism.

FRESH INFO! Incepand din 6 Octombrie, te poti alatura si tu grupei de Street Commercial . Atentie! Participarea la cursuri se face doar in baza unei rezervari prealabile. Numar maxim de cursanti: 6. Rezerva locul prin completarea formularului de inscriere!

Preferi varianta cursurilor video inregistrate, pe care sa le poti face in ritmul tau, oricand doresti? Te asteptam pe Dancession, noua noastra platforma de cursuri de dans online.

Street Commercial – miscari libere & vibe electric

Cursul de Street Commercial este despre cum sa te distrezi, sa dansezi liber si sa arati bine atunci cand mergi cu prietenii la un party. Vei invata pasi de baza simpli, pe care sa ii poti combina si singur intr-un mod creativ, pe melodii comerciale de hip hop, Rnb, raeggaeton, shuffle, electro dance sau dancehall.

Structura cursurilor de dans

Cursul de Street Commercial are in program 2 sedinte de dans pe saptamana si este dedicat exclusiv incepatorilor cu varsta de peste 14 ani.

Program

vrei sa inveti chiar acum prima miscare de baza?

Iti lasam mai jos un mic tutorial cu prima miscare pe care o vei invata la cursurile de street commercial. Daca nu esti din Bucuresti, timpul nu iti permite sau, pur si simplu, pentru inceput vrei doar sa te familiarizezi singur cu pasii, toate miscarile pe care le facem la cursurile de commercial dance pentru incepatori, dar si multe alte stiluri de dans si coregrafii explicate pas cu pas, poti gasi pe Dancession, platforma noastra de cursuri de dans online.

Stiluri de dans invatate la cursurile de dans

Ce dansuri vei invata: Hip Hop, Raeggaeton, Dancehall, Shuffle, House Dance

Cum iti dai seama daca clasa de Street Commercial este pentru tine

 • ai peste 14 ani, iti place sa iesi si sa te distrezi cu prietenii, dar nu prea te simti in largul tau atunci cand iesiti in club
 • ai vrea sa ai mai mult de cele 2 miscari pe care sa le dansezi pe toate melodiile
 • ai nevoie sa capeti putina incredere in abilitatile tale de dansator
 • vrei sa te distrezi si sa inveti sa faci miscare intr-un mod fun

Informatii utile

 • Abonament lunar adulti (2 sedinte/saptamana): 175 RON/luna
 • Abonament lunar adulti (1 sedinta/saptamana): 120 RON/luna
 • Abonament lunar FRIENDS* (2 sedinte/saptamana): 135 RON/luna
 • Tarif sedinta: 40 RON

*Abonament valabil pentru grup de minim 3 prieteni
**Daca participi la mai multe clase de dans (spre exemplu, club dance si latin commercial), poti opta pentru un abonament cu un numar mai mare de sedinte. Vezi lista completa de tarife

 • Numar de persoane in grupa: 20
 • echipament sport
 • incaltaminte de schimb curata cu talpa flexibila
 • prosop

Incepe si tu o aventura in pasi de dans!

INSCRIE-TE!