Cursuri de dans copii

Descopera pasiunea pentru dans a copilului tau la cursurile de dans pentru copii! La scoala de dans Joie de Vivre, pe ritmuri latino, clasice sau urbane, descoperim pas cu pas impreuna cu cei mici, lumea fascinanta a dansului.

Cursuri de dans copii – educatie si sport

La cursurile de dans pentru copii sportul se imbina cu arta intr-un mod distractiv, fiind alternativa cea mai placuta pentru cei mici la lungile ore petrecute in fata televizorului sau al calculatorului. Practicat in mod regulat, dansul le ofera copiilor o postura eleganta, flexibilitate crescuta, imbunatatindu-le coordonarea si echilibrul. Practicarea dansului de catre copii poate avea un efect miraculos asupra increderii in sine, a starii de spirit si a autocontrolului. Iar un colectiv frumos, il vor ajuta sa scape de inhibitii si sa se exprime deschis.

Cursul de dans potrivit pentru copilul tau

Pentru ca fiecare copil are preferintele proprii, scoala de dans Joie de Vivre vine in ajutorul parintilor cu un program diversificat de cursuri de dans pentru copii, ce includ dansuri latino, dansuri standard, dans modern si streedance. In timpul orelor de dans, instructorii Joie de Vivre vor ghida pasii copiilor cu rabdare, alternand predarea cu diferite jocuri interactive, care sa ii ajute pe cei mici sa descopere cu placere lumea fascinanta a dansului.

Alege stilul preferat si vino impreuna cu copilul tau pentru a incepe o aventura in pasi de dans!

Pin It on Pinterest

INSCRIE-TE!