Descopera pasiunea pentru dans a copilului tau!

CURSURI DE DANS
pentru copii

Cursurile de Dans sunt alegerea ideala daca doresti sa incluzi in programul copilului tau o activitate care imbina arta cu sportul si contribuie atat la dezvoltarea fizica armonioasa, cat si la dezvoltarea emotionala si intelectuala a celui mic.

La scoala de dans Joie de Vivre, cursurile de dans pentru copii inseamna: distractie, noi prietenii, miscare si dans pe ritmuri latino, clasice, moderne sau urbane.

Alege Cursul de Dans Potrivit Copilului tau

Fiecare copil are preferintele proprii, motiv pentru care am introdus in programul nostru o gama diversificata de cursuri de dans, ce includ dans sportiv (care include dansuri latino & standard), dans modern si streedance.

In timpul orelor de dans, ghidam pasii copiilor cu rabdare si alternam predarea cu diferite jocuri interactive, care sa ii ajute pe cei mici sa descopere cu placere lumea fascinanta a dansului.

Cursuri de Dans Copii Bucuresti

Dans Modern

Grupa de varsta 4-6 ani
Incepere: din 25 Septembrie

Street Dance Copii Sector 3

Street Dance

Grupa de varsta 7-12 ani
Incepere: din 3 Octombrie

Cursuri Dans Sportiv Copii Bucuresti

DANS SPORTIV

Grupa de varsta 7-12 ani
TBA

INFO

In paralel cu grupele de copii incepatori, avem in program clase de yoga dance flow sau ballet workout. In felul acesta, in timp ce piticul isi dezvolta o noua pasiune, tu te bucuri de o ora in care te relaxezi, iti imbunatatesti postura si conditia fizica.

DE CE SA ALEGI DANSUL CA ACTIVITATE PENTRU COPILUL TAU

Cauti o activitate distractiva, care sa il implice intr-un mod activ si sa il tina departe de calculator, televizor sau tableta

Vrei sa il inveti sa isi urmeze pasiunile si sa il scoti din rutina casa – scoala

Cauti o activitate care sa ajute atat la dezvoltarea fizica, cat si cea emotionala

Vrei sa capete o postura si un mers corect, sa isi imbunatateasca echilibrul, coordonarea si flexibilitate

Vrei sa il ajuti sa capete incredere in sine, sa scape de inhibitii si isi exprime fara teama emotiile si personalitatea

Intra in legatura cu noi PE CONTURILE DE SOCIALIZARE si alatura-te comunitatii joie de vivre!

INSCRIE-TE!