CURSURI DE DANS
pentru copii
Ofera-i copilului tau posibilitatea de a-si descoperi o noua pasiune la cursurile de dans pentru copii! La scoala de dans Joie de Vivre cursurile de dans inseamna o ora de distractie, noi prietenii, miscare si dans pe ritmuri latino, clasice, moderne sau urbane.
Am inceput inscrierile pentru noile grupe de dans pentru copii incepatori: dans modern pentru copii 4-6 ani; dans sportiv copii 7-12 ani si street dance copii 7-12 ani! Alege locatia preferata, cursul si programul potrivit piticului tau si rezerva locul! Prima sedinta de dans este GRATUITA.

FRESH INFO! In paralel cu grupele de copii, parintii pot participa la yoga sau la cursuri de dans latino si de societate, astfel incat timpul dedicat activitatilor copilului sa devina timp in care si tu iti incarci bateriile si te relaxezi.

Cursuri de dans copii – educatie si sport
La cursurile de dans pentru copii sportul se imbina cu arta intr-un mod distractiv, fiind alternativa cea mai placuta pentru cei mici la lungile ore petrecute in fata televizorului sau al calculatorului. Practicat in mod regulat, dansul le ofera copiilor o postura eleganta, flexibilitate crescuta, imbunatatindu-le coordonarea si echilibrul. Practicarea dansului de catre copii poate avea un efect miraculos asupra increderii in sine, a starii de spirit si a autocontrolului. Iar un colectiv frumos, il vor ajuta sa scape de inhibitii si sa se exprime deschis.
Cursul de dans potrivit pentru copilul tau
Pentru ca fiecare copil are preferintele proprii, scoala de dans Joie de Vivre vine in ajutorul parintilor cu un program diversificat de cursuri de dans pentru copii, ce includ dansuri latino, dansuri standard, dans modern si streedance. In timpul orelor de dans, instructorii Joie de Vivre vor ghida pasii copiilor cu rabdare, alternand predarea cu diferite jocuri interactive, care sa ii ajute pe cei mici sa descopere cu placere lumea fascinanta a dansului.

Alege stilul preferat si vino impreuna cu copilul tau pentru a incepe o aventura in pasi de dans!

INSCRIE-TE!