CURSURI DE DANS
nunta
Daca ai inceput sa planifici nunta, cu siguranta ti-ai dat seama ca Dansul Mirilor este unul dintre momentele cele mai asteptate de catre invitati… dar si unul dintre cele mai stresante momente pentru voi. Pe care insa, daca incepi sa il pregatesti din timp, poate deveni unul dintre cele mai frumoase momente.

Situatii in care va puteti regasi inainte de a incepe cursurile de dans pentru nunta

Vreti sa pastrati traditia, insa dupa ce ati mai vazut alte Dansuri ale Mirilor, stiti sigur un lucru: Nu vreti ca Dansul Vostru sa fie rigid si crispat

Sunteti convinsi ca aveti „doua picioare stangi”… sau patru, si vreti sa invatati un dans nu foarte complicat, pe care sa il puteti dansa cat mai natural

Va place sa dansati si va doriti un dans diferit de dansurile care parca seamana toate intre ele, un dans care sa va reflecte personalitatea

Va doriti un dans spectaculos, care sa va puna in valoare si sa impresioneze invitatii

Ati incercat sa invatati singuri cativa pasi, insa v-ati dat seama ca nu este chiar atat de usor pe cat pare

Mai aveti o saptamana pana la Nunta, si v-ati dat seama ca totusi ar trebui sa pregatiti ceva pentru Dansul Mirilor, pentru ca singuri nu va descurcati

De mai bine de 10 ani (de cand am inceput sa lucram cursuri pentru Dansul Mirilor), scopul nostru este sa cream doar coregrafii personalizate, care sa vi se potriveasca si pe care sa ajungeti sa le dansati cu zambetul pe buze.

Ne dorim sa reusim asta cu fiecare dintre voi, motiv pentru care inainte de inceperea cursurilor de dans pentru nunta stabilim o prima intalnire de consiliere gratuita, in cadrul careia ne cunoastem si facem un plan personalizat pentru voi.

Esti curios sa vezi cateva dintre cuplurile Joie de Vivre?

Daca vreti sa vezi mai multe dansuri ale cuplurilor alaturi de care am creat coregrafii si momente unice, le poti gasi pe canalul nostru de YouTube

De ce Joie de Vivre?

Ne dorim ca fiecare Dans al Mirilor sa fie Diferit, sa va reflecte personalitatea si sa fie dansat cat mai lejer cu putinta.

Acestea sunt obiectivele cu care pornim la drum, iar toate etapele pe care le parcurgem duc spre un dans de care sa va puteti bucura si care sa vi se potriveasca.

Cateva din cifrele care ne recomanda…

Ani de experienta, in care ne-am maturizat, ne-am format ca echipa si ne-am confruntat cu toate situatiile posibile.

Cupluri cu care ne-am imprietenit, am ras si am pregatit dansul mirilor, fiecare special, unic si original, exact la fel ca si povestile lor

Un model de predare sistematizat, pe care l-am dezvoltat si perfectionat de-a lungul anilor, care ne ajuta sa predam totul structurat, sa cream in permanenta coregrafii originale si sa va indrumam sa progresati treptat, intr-un mod facil.

Te intrebi cum decurge experienta invatarii unei coregrafii pentru Dansul Mirilor la Joie de Vivre?

Mai avem o multime de alte recomandari de la cuplurile alaturi de care am creat coregrafii si momente unice, pe care daca esti curios sa le citesti, le poti gasi in sectiunea de recenzii Facebook

FA CUNOSTINTA CU ECHIPA DE INSTRUCTORI JOIE DE VIVRE
BENEFICII INCLUSE IN PACHETELE PENTRU DANSUL MIRILOR

Consiliere Gratuita

Inainte de a incepe sa lucram impreuna, stabilim o prima intalnire in care ne cunoastem, va ascultam dorintele, setam obiective realiste, alegem impreuna pachetul si instructorul care vi se potriveste si planificam totul, astfel incat atunci cand incepeti sedintele sa avem totul pus la punct si procesul de invatare sa decurga cat mai facil.

Coregrafie Personalizata

Ne mandrim cu faptul ca lucram coregrafii diferite de clasicele dansuri pe care le-ati vazut la alte nunti. Pentru ca nu exista doua povesti asemanatoare, lucram impreuna cu voi pentru a reusi sa transpunem povestea si personalitatea voastra in pasi de dans.

Plan Personalizat

Tinem seama de toate dorintele voastre: preferintele in privinta coregrafiei / dansului, disponibilitatea de timp, melodia aleasa, timpul ramas pana la nunta si in baza lor alcatuim un plan personalizat de pregatire, pentru ca sa puteti evolua intr-un ritm optim.

Filmare cu rezumatul fiecarei sedinte & cu coregrafia

La fiecare sedinta de dans, miscarile predate si repetate vor fi filmate pentru ca voi sa repetati acasa, pana la urmatoarea sedinta si miscarile voastre sa capete naturaletea pe care v-o doriti.

Prelucrarea melodiei sau colajului de melodii

Indiferent de melodia aleasa, o vom edita si modifica astfel incat sa pastram cele mai intense si interesante momente, fara sa depaseasca 2 minute – 2 minute si jumatate. Iar daca veti opta pentru un colaj din mai multe melodii, ne vom ocupa tot noi de el, astfel incat sa putem sa fructificam la maxim melodiile alese.

Flexibilitate in programarea sedintelor

Programam sedintele impreuna, in functie de programul vostru: de luni – duminica, de la 08:00 la 23 in locatia noastra din Bucuresti (Calea Calarasi nr. 161, etaj 5, Sector 3). Suntem flexibili si gasim mereu solutii astfel incat sa ajungeti de fiecare data si sa fiti in grafic.

Instructori Profesionisti

La cursurile de dans pentru nunta vei lucra doar cu instructori profesionisti (fosti dansatori de performanta), cu experienta in predare atat pentru amatori, cat si pentru nivel competitional.

Pachete Variate & Personalizabile

In functie de dorintele voastre, putem crea pachete special personalizate pentru voi, care sa includa cursuri de grup, sedinte particulare penru Dansul Mirilor sau Entertainment pentru nunta voastra.
Pretul pachetelor pentru Dansul Mirilor

Oferta este valabila doar pentru 1 cuplu. In cazul in care doriti sa lucram o coregrafie pentru Dansul Mirilor care include si nasii sau grupul de prieteni (si urmeaza sa participe si ei la sedinte), trimite-ne o solicitare pentru o oferta personalizata pe office@jdvdance.ro

Pentru cei dintre voi care nu sunteti din Bucuresti, sau pur si simplu nu puteti participa la sedintele particulare, dar vreti sa o coregrafie speciala creata si explicata pas cu pas de instructorii Joie de Vivre, va asteptam pe dancession.com, platforma de cursuri de dans online. Veti gasi o multime de coregrafii marca Joie de Vivre, cu diferite grade de complexitate, explicate in detaliu.

INSCRIE-TE!