CURSURI DE DANS
online, video sau live


Nu esti din Bucuresti sau ai un program haotic care nu iti permite sa participi la cursurile unei scoli de dans? Dar totusi iti doresti sa inveti sa dansezi si sa te bucuri de toate beneficiile dansului? Avem 2 optiuni dintre care poti alege, in functie de preferintele tale.

Alege varianta care ti se potriveste

DANSEZI DE ACASA
in propriul tau ritm


Inveti sa dansezi in confortul casei tale, miscari noi si pasi fun dintr-o multime de stiluri de dans, pe care le poti incerca singur sau in cuplu. De la cei mai simpli pasi la coregrafii complicate, progresezi treptat, capeti incredere si stralucesti pe ringul de dans

Afla totul despre Dancession

CURSURI DE DANS
live, pentru feedback


Vrei primesti feedback direct de la instructorii tai preferati? Sau sa socializezi cu un grup cu care imparti aceleasi pasiuni? Atunci cursurile live sunt alegerea potrivita pentru tine

Vezi detalii despre cursurile de dans LIVE

de ce sa alegi lectiile de dans online Joie de Vivre

exersezi la orice ora

Inveti sa dansezi in timpul pe care il ai disponibil, si te familiarizezi cu miscarile si stilurile tale preferate, in propriul tau ritm

capeti incredere

Indiferent de stilul preferat, vei invata pasii de la zero, fara presiune, putand sa ii reiei de oricate ori simti nevoia, pentru a-i dansa lejer

inveti miscari noi

Evoluezi si inveti de la dansatori profesionisti pasi si coregrafii noi, explicate pas cu pas, pentru ca sa le poti folosi usor oricand ai ocazia

Inveti dansul mirilor

Instructorii Joie de Vivre au pregatit o multime de coregrafii unice, pe care le explica detaliat, ca sa le poti invata si dansa cu naturalete

alege varianta de cursuri de dans online pe care o preferi

dancession, cursuri de dans online

Si tu poti invata sa te bucuri de dans si sa capeti incredere, daca inveti de la instructorii potriviti. Si pentru ca ne dorim sa poti ajunge intr-un mod cat mai usor si accesibil la noi, am reunit toata experienta instructorilor Joie de Vivre si o multime de stiluri de dans, pe platforma noastra de cursuri de dans online, Dancession.

Inveti sa dansezi in confortul casei tale, reiei lectiile de cate ori vrei, experimentezi diferite stiluri si evoluezi treptat, de la miscarile de baza la coregrafii complexe. Am explicat totul pana la cel mai mic detaliu, pentru ca dansul sa fie o experienta distractiva si relaxanta.

Ti-am pregatit o perioada de testare de 3 zile, ca sa vezi daca cursurile online sunt alegerea potrivita pentru tine. Avem si un cod special de discount pe care sa il folosesti cand achizitionezi primul abonament Dancession: 10%JDV.

Cursuri de dans live online

Nu locuiesti in Bucuresti sau timpul nu iti permite sa participi la cursurile de dans de grup sau sedintele particulare de la studiourile Joie de Vivre, dar iti doresti sa interactionezi in timp real cu instructorii?

Sau ai inceput experienta Dancession si acum ai vrea sa intri in legatura cu instructorul tau preferat pentru a putea aprofunda o anumita miscare sau pentru a primi feedback?

In cazul acesta cursurile de dans online LIVE, sunt optiunea care ti se potriveste.

Verifica programul cursurilor live si rezerva locul la grupa preferata sau contacteaza-ne pentru a programa sedinta particulara!

un mic preview cu cateva dintre zecile de lectii pe care le vei gasi pe Dancession
cursuri de dans online in live stream, pentru feedback de la instructorii tai preferati
Dansam, ne distram si socializam de acasa!
Care este alegerea ta pentru cursurile live? Dansuri de societate, dans oriental, commercial dance sau ballet workout?
Selecteaza cursul preferat si rezerva locul pentru urmatoarea clasa!

Toate lectiile de dans LIVE se tin prin intermediul platformei ZOOM , asa ca dupa ce rezervi locul, instaleaza aplicatia pe telefon sau pe laptop. Imediat cum faci rezervarea, te adaugam pe grupul cursului, acolo unde cu 5 minute inainte de inceperea orei vei primi un link de acces pentru a putea intra cu totii live si sa ne bucuram de dans.

Prima participare la oricare dintre cursuri este GRATUITA. Daca dupa prima sedinta vrei sa contui cursurile, poti alege unul dintre abonamentele pentru cursuri de dans online in live stream, pe care le gasesti pe JdVShop.

Intra in legatura cu noi PE CONTURILE DE SOCIALIZARE si alatura-te comunitatii joie de vivre!

INSCRIE-TE!