Cursuri de dansuri internationale

Cum te-ai simti daca ai putea calatori in fiecare saptamana intr-un loc nou? Pentru ca zilele de vacanta sunt limitate, dar ne dorim sa traim in permanenta noi experiente, la cursurile de dans international te vom purta intr-o calatorie in jurul lumii prin dans. Te asteptam sa gustam impreuna din muzica, cultura si traditiile specifice tarilor de care te-ai indragostit sau pe care ai vrea sa le vizitezi!

FRESH INFO! Din 22 octombrie la studio Muncii si 16 octombrie la studio Stefan cel Mare, va asteptam la noi grupe de dansuri internationale! Cursul este deschis pentru toate nivelurile (incepatori, intermediari sau avansati). Alege locatia preferata, grupa si programul care ti se potriveste si rezerva locul!

O calatorie in jurul lumii prin dans

Daca nici tu nu mai ai rabdare pana la urmatoarea vacanta planificata, te asteptam sa pornim impreuna intr-o calatorie in jurul lumii prin intermediul dansului! Cursul de dansuri internationale este despre experiente noi, oameni, gusturi si traditii dintre cele mai diverse, pe care le descoperim cu ajutorul dansului.

Trecem prin Grecia, dansam sirtaki si ne amintim de mare, vizitam Spania in pasi de flamenco si simtim pasiunea si verva specifica locului, traversam oceanul pana in SUA si invatam miscarile specifice cowboy-lor, pentru ca apoi sa ajungem in India si sa ne amuzam cu miscari specifice bollywood-ului. Insa, pe langa dansurile de care am auzit deja, descoperim si culturi si tari exotice, pe care poate nu am fi tentati sa le exploram mai indeaproape la prima vedere.

Structura cursurilor de dans

La fiecare 2 saptamani vom descoperi un nou stil de dans, specific unei tari sau unei culturi dragi noua. Ne vom plimba prin toata lumea, vom descoperi noi traditii si ritmuri, vom experimenta dansuri si ritmuri dintre cele mai diverse. Clasa este deschisa pentru toate nivelurile, atat pentru incepatori, cat si pentru intermediari sau avansati.

De ce sa alegi cursul de dansuri internationale

 • calatoresti in jurul lumii si vibrezi pe ritmurile traditionale ale tarilor de care te-ai indragostit sau pe care planuiesti sa le vizitezi
 • petreci timpul liber intr-un mod diferit, distractiv, simti savoarea unor noi culturi si pleci cu zambetul pe buze
 • iti imbunatatesti viata sociala, cunosti persoane noi, cu care impartasesti aceleasi pasiuni.

Program

 • Toate nivelurile: Marti: 20.00 – 21.00
 • In cadrul studioului Joie de Vivre, Stefan cel Mare sustinem in exclusivitate sedinte particulare. Pentru programari puteti sa ne contactati la 0726 378 713.

Stiluri de dans invatate la cursurile de dans

Ce dansuri vei invata: Dansuri grecesti, dansuri machedonesti, flamenco, tarantella, bollywood, western, csardas, folclor romanesc stilizat, k-pop, dansuri rusesti, dansuri georgiene, dansuri tiganesti

Informatii utile

 • Abonament lunar adulti (1 sedinta/saptamana): 120 RON
 • Tarif sedinta: 40 RON

*Daca participi la mai multe clase de dans (spre exemplu, dans international si dansuri de societate), poti opta pentru un abonament cu un numar mai mare de sedinte. Vezi lista completa de tarife

 • Numar de persoane in grupa: 20
 • echipament sport
 • incaltaminte de schimb curata cu talpa flexibila
 • prosop

Incepe si tu o aventura in pasi de dans!

Instructori

Daniel Constantin

Daniel

Cu Dani te poti intalni la cursurile de dans de societate / cursurile de salsa, bachata, kizomba / clasa de dansuri internationale / clasa de latin commercial

Pin It on Pinterest

INSCRIE-TE!