Cursuri street dance copii & adolescenti

cursuri de street dance pentru copii
cursuri street dance copii bucuresti
Street dance copii

Street dance inseamna distractie, nonconformism si miscari libere. La cursurile de street dance de la Joie de Vivre, copiii consuma surplusul de energie in pasi de dans actuali, invatand sa se exprime liber prin intermediul miscarilor de dans si devenind conectati la cele mai in voga stiluri de dans ale momentului.

FRESH INFO! Am introdus noi clase de street dance pentru incepatori in programul studiourilor Joie de Vivre! Vezi programul si rezerva locul la o prima sedinta gratuita!

Street dance – libertate, atitudine si originalitate

Street dance-ul reuneste o multitudine de stiluri de dans ce au luat nastere in mod liber, in curtea scolilor, in cluburi sau pe strazi, fara a tine cont de rigorile impuse de studiourile de dans traditionale. Printre stilurile ce apartin de street dance gasim hip hop, funk, breakdance, popping, locking, hip hop new style, house dance, dancehall sau electro dance. Considerat de multi un dans popular urban, street dance-ul este caracterizat prin miscari energice, atitudine, originalitate, libertate de miscare si improvizatie, fiind un dans ce incurajeaza interactiunea cu publicul si cu ceilalti dansatori.

Cursuri de street dance pentru copii

La cursurile de street dance pentru copii si adolescenti ne propunem sa dezvoltam atat conditia fizica a copiilor, cat si creativitatea si capacitatea de improvizatie. Pe langa deprinderea miscarilor de baza si a diferitor coregrafii, instructorii Joie de Vivre vor folosi diferite jocuri ce vor stimula spiritul de competitie al copiilor si capacitatea de a se exprima liber prin intermediul dansului.

Structura cursurilor de dans

La scoala de dans Joie de Vivre, gradul de dificultate al antrenamentelor este adaptat varstei copiilor si nivelului lor de pregatire (incepatori, intermediari, avansati). Pentru ca fiecare copil din grupa sa poata sa se bucure de atentia instructorilor, iar deprinderea pasilor de dans sa se faca in cele mai bune conditii, grupele de dans au in componenta cel mult 14 copii.

Program

INCEPATORI – Grupe deschise pentru inscrieri

Informatii utile

  • Abonament lunar copii (2 sedinte/saptamana): 150 RON
  • Abonament lunar frati (2 sedinte/saptamana): 125 RON/copil
  • Abonament lunar copii (1 sedinta/saptamana): 100 RON
  • Tarif sedinta: 30 RON
  • grupa de varsta 6-12 ani incepatori: 60 minute

Pantaloni trening, tricou, incaltaminte sport curata

Doresti ca cel mic sa descopere energicele dansuri latino-americane si elegantele stiluri standard? Vezi detalii despre cursurile de dans sportiv pentru copii!

Fii la curent cu toate noutatile Joie de Vivre! Urmareste Joie de Vivre pe Facebook si YouTube.

Vrei sa incerci chiar acum prima miscare de baza?

Iti lasam mai jos un mic tutorial cu prima miscare pe care o vei invata la cursurile de commercial dance. Daca nu esti din Bucuresti, timpul nu iti permite sau, pur si simplu, pentru inceput vrei doar sa te familiarizezi singura cu pasii, in confortul casei tale si in propriul tau ritm, toate miscarile pe care le facem la cursurile de commercial dance pentru incepatori, dar si multe alte stiluri de dans si coregrafii explicate pas cu pas, poti gasi pe Dancession, platforma noastra de cursuri de dans online.

Descopera pasiunea pentru dans a copilului tau!

INSCRIE-TE!