DANSUL MIRILOR
cursuri de dans nunta
Dansul Mirilor - Joie de Vivre
Dansul Mirilor - Joie de Vivre
Dansul Mirilor - Joie de Vivre

Dansul mirilor este probabil cel mai frumos si emotionant moment al serii, ocazia voastra de a straluci si de a impartasi cu toti cei dragi sentimentele voastre. O melodie de suflet, voi doi, sute de priviri atintite asupra voastra si un dans care sa transmita tuturor o parte din emotiile si povestea voastra. Fie ca alegerea primului dans se indreapta spre un vals vienez romantic si elegant, un tango pasional sau un mix fun, dansul mirilor trebuie sa reflecte din plin personalitatea voastra.

Daca doriti sa va surprindeti invitatii cu un dans al mirilor natural, care sa va reprezinte, te asteptam la cursurile pentru Dansul Mirilor cu pachete special concepute pentru ca dansul nuntii voastre sa ramana de neuitat!

Esti curios sa vezi cateva dintre coregrafiile noastre pentru dansul mirilor?

Daca vreti sa vezi mai multe dansuri ale cuplurilor alaturi de care am creat coregrafii si momente unice, le poti gasi pe canalul nostru de YouTube

PASI PE CARE II PARCURGEM PENTRU A PREGATI DANSUL MIRILOR

Pasul 1 - Intalnirea de Consultanta

Inainte de a incepe cursurile de dans, discutam pentru inceput despre preferintele voastre in ceea ce priveste dansul.

Ne aratati videoclipuri cu dansurile si figurile care va plac (in cazul in care exista), discutam despre melodia sau melodiile pe care ati vrea sa dansati, dar si alte detalii (precum ringul, rochia, punerea in scena) care ne vor ajuta sa ne facem o idee cat mai clara asura modului in care va arata dansul vostru.

In urma acestei discutii identificam care este pachetul care s-ar potrivi cel mai bine nevoilor voastre si facem planificarea sedintelor.

Pasul 2 - Pasii de Baza

Primele sedinte le vom aloca intotdeauna pentru a invata pasii de baza care se potrivesc pe melodia sau melodiile alese de voi. Niciodata nu vom incepe direct cu coregrafia. Asta pentru ca avem nevoie de un fundament solid pe baza caruia sa construim coregrafia si cu ajutorul caruia sa puteti si sa improvizati (asta daca este cazul), dar si pentru ca vrem sa va vedem cum progresati de la o sedinta la alta.

Pasul 3 - Coregrafia

Dupa primele sedinte in care ati invatat pasii de baza, vom trece la a concepe coregrafia pentru dansul vostru. Coregrafia o facem intotdeauna la sala, tinand cont de preferintele voastre si de miscarile care vi se potrivesc. Nu avem coregrafii prestabilite, fiecare dans este diferit, asa cum fiecare cuplu este diferit. In functie de complexitatea coregrafiei, ne vom aloca 1 sau 2 sedinte pentru a o alcatui.

Pasul 4 - Muzicalitatea

Dupa crearea & predarea coregrafiei, urmatorul pas este sa treceti sa dansati coregrafia pe muzica. In aceasta sedinta veti intelege ritmul si particularitatile melodiei / colajului pe care il aveti.

Aceasta este una dintre cele mai dificile sedinte, deoarece este necesar sa stiti foarte bine coregrafia (ordinea figurilor si timpii muzicali pe care se danseaza fiecare miscare).

Pasul 5 - Stilizare & Expresivitate

Acest pas, cel care da emotie si personalitate dansului, poate veni doar dupa ce puteti dansa coregrafia pe muzica, fara intreruperi. Practic abia in acel moment putem trece sa lucram la stilizarea miscarilor (modul in care miscati bratele / corpul etc.) si la expresivitate (accentuarea anumitor miscari, cum folositi privirea in timpul dansului etc.). Practic la ultimele sedinte dam personalitate si naturalete dansului.

Tot in acest ultim pas eliminam majoritatea elementelor necunoscute (veti repeta imbracati cat mai asemanator cu seara nuntii, repetati la locatie pentru a a familiariza cu suprafata de dans, directiile si gradul de alunecare al ringului) care ar putea fi un motiv de stres suplimentar in timpul dansului din seara nuntii.

ATI ALES O MELODIE DE VALS VIENEZ PENTRU DANSUL MIRILOR?

Daca da, Dani si Andreia iti arata primul pas de vals vienez pe care il facem la cursurile pentru dansul mirilor (in cazul in care melodia pe care ati ales-o este una de vals vienez). Veti avea nevoie de aproximativ 30 de minute sa il invatati. Vreti sa invatati de acasa mai multi pasi de Vals Vienez? Va asteptam pe dancession.com, platforma noastra de cursuri de dans online.

FA CUNOSTINTA CU ECHIPA DE INSTRUCTORI Pentru Dansul Mirilor