Sarbatorile de iarna, prilej de a ne intalni cu cei dragi si de a impartasi dragostea si aprecierea, sunt si o perioada agitata si plina de stres. Alegerea cadoului ideal, diferit de cele cumparate in anii trecuti, poate sa ne dea mari batai de cap si sa ne ocupe destul de mult timp.

Pentru un cadou original, daruieste bucuria de a trai in pasi de dans cu unul dintre gift voucherele Joie de Vivre! Cursurile de dans sunt un mod placut si relaxant de a petrece timpul liber si de a uita de grijile cotidiene, putand deveni o pasiune pentru o viata.

Pentru prietenii in cautarea unui hobby, pentru colegii pasionati de dans sau pentru persoana iubita, puteti alege intre unul dintre cele 4 tipuri de gift vouchere:

Gift Card Joie de Vivre

Gift Card – incarci cu valoarea dorita

  • Cadoul ideal pentru prieteni si colegi
  • Incarci gift cardul cu suma dorita, iar beneficiarul poate achizitiona serviciul dorit din oferta studiourilor Joie de Vivre, oricand in anul 2018
Voucher cadou - dans de societate pentru 2

Dans de societate (abonament lunar pentru 2) – 300 RON

  • Cadoul ideal pentru persoana iubita
  • Invata primii pasi de dans alaturi de persoana iubita, cu ajutorul abonamentului lunar la cursurile de dans de societate!
Voucher cadou - 5 sedinte particulare

5 sedinte particulare – 550 RON

  • Cadoul ideal pentru prietenii cu nunta in 2018
  • Ai o pereche de prieteni care urmeaza sa aiba nunta in 2018? Dansul mirilor este una dintre cele mai mari incercari pentru un cuplu in seara nuntii, pregatirea din timp a momentului fiind cheia unui dans relaxat si natural. Pachetul va putea fi folosit oricand in 2018.
Voucher cadou - full access

Abonament lunar Full Acces – 350 RON

  • Cadoul ideal pentru prietenii pasionati de dans
  • Abonamentul lunar full access ofera posibilitatea de a descoperi stiluri de dans dintre cele mai diferite precum dansurile de societate, dansul popular sau dansul oriental, oferind o adevarata aventura in lumea fascinanta a dansului!

Pentru achizitionarea gift voucherului preferat, ne puteti contacta telefonic la 0726 378 713. Ridicarea voucherului se va face la studioul Joie de Vivre preferat (studio Muncii sau studio Stefan cel Mare), doar dupa rezervarea telefonica a acestuia.

INSCRIE-TE!