Puternica, senzuala, pasionala, dar si fragila, visatoare si romantica. Nu exista tipare, fiecare femeie este unica, complexa si fascinanta, iar fiecare zi este o noua ocazie de a te descoperi, de a iti urmari scopurile si pasiunile, de a te pune in valoarea si a te bucura de viata.

Dansul te invata sa te bucuri de moment, sa te deconectezi de tot ce este in jurul tau, sa capeti incredere in tine. Te ajuta sa te cunosti mai bine, sa experimentezi si sa explorezi arii diferite, sa te pui in valoare, sa te descoperi si sa iti accepti feminitatea si modul propriu de a o exprima.

La studiourile de dans Joie de Vivre, iti propunem 4 stiluri de dans care te vor ajuta sa descoperi diferite laturi ale personalitatii tale.

1. Bachata

Senzual si plin de sentimente, o chitara melancolica si o poveste despre dragoste si suferinta. Miscarile de sold provocatoare si apropierea de partener, te vor ajuta sa iti pui in valoare latura senzuala si, treptat, sa lasi la o parte inhibitiile si timiditatea. Bachata este dansul care iti va oferi un sentiment unic de nostalgie si fericire.

Pe ce melodii poti dansa bachata?

2. Tango argentinian

Pasiune, sentimente interzise si acorduri de bandoneon, care te transpun in alte timpuri. Tangoul inseamna in primul rand o conexiune puternica cu partenerul, care vine din pozitia imbratisata in care se danseaza. Tango-ul iti va scoate la suprafata latura puternica, pasionala, ajutandu-te sa capeti incredere deplina in partener si sa dansezi in primul rand cu sufletul.

Pe ce melodii poti dansa tango?

3. Vals vienez

Valsul vienez este dansul nemuritor, cel care spune povestea a mii de indragostiti din intreaga lume. Postura specifica valsului si miscarile elegante de brate, te vor ajuta sa iti pui in valoare gratia si sa iti descoperi latura romantica.

Pe ce melodii poti dansa vals vienez?

Daca vrei sa incerci chiar acum un prim pas de vals vienez, iti lasam un mic tutorial cu pasul de baza de vals, de pe Dancession.com, platforma noastra de cursuri de dans online.

4. Bellydance

Sarbatoarea vietii, pasiunii si misterului feminin. Curgator, armonios si senzual, dar si dinamic si intens, figuri de dans in care iti folosesti fiecare parte a corpului, dansul oriental te va invata sa te cunosti si sa te iubesti.

Ce melodii poti folosi pentru dans oriental?

Daca vrei sa incerci chiar acum sa vezi cum se simte o miscare de dans oriental, iti lasam un mic tutorial cu o miscare de sold specifica dansului oriental, de pe Dancession.com, platforma noastra de cursuri de dans online.

Singura sau impreuna cu partenerul, te asteptam la cursurile de dans de la studiourile de dans Joie de Vivre din Bucuresti sau online pe dancession.com, sa te descoperi cu ajutorul tuturor acestor stiluri de dans!

Sursa foto: Pinterest

INSCRIE-TE!