Dansul mirilor este unul dintre cele mai emotionante si frumoase momente ale nuntii voastre. Este clipa voastra, ocazia de a straluci si de a transmite prin intermediul unui dans povestea si sentimentele voastre. Daca sunteti un cuplu romantic si iubiti eleganta, atunci ritmurile clasice de vals vienez sunt cu siguranta pe gustul vostru.

Valsul vienez este cel mai elegant stil de dans, pe ritmurile caruia dansatorii parca plutesc pe ringul de dans, in rotiri continue si piruete ametitoare. Daca dupa ce ascultati melodiile din lista, va dati seama ca Valsul Vienez este stilul cu care vreti sa deschideti nunta, sugestia noastra este sa incepeti sa pregatiti dansul cu cel putin o luna sau doua inainte de nunta. Asta pentru ca desi pasii de baza se invata destul de usor, veti avea nevoie de exercitiu pentru a putea dansa cu naturalete si sa faceti fata cu succes emotiilor.

Incepand pregatirile din timp veti reusi sa va dati relativ repede seama si daca puteti pregati valsul mirilor singuri sau daca aveti nevoie de indrumarea unui instructor profesionist. In acest caz, pentru un vals simplu, dar de efect, iti recomandam sa alegi cursurile de dans pentru nunta cu 6 sedinte particulare.

Si acum sa trecem la topul melodiilor de Vals Vienez. Topul l-am facut tinand seama de cele mai populare melodii de Vals Vienez in randul perechilor de miri cu care am lucrat in ultimii 10 ani.

Daca ai ajuns la acest top dorind sa gasesti inspiratie pentru melodia cu care sa deschideti nunta, singurul sfat pe care ti-l putem da este ca atunci cand alegeti melodia pentru Dansul Mirilor sa tineti seama doar de emotia pe care v-o trezeste melodia. Nu de stil, nu de popularitate si nu de dificultatea pe are o percepeti (pe orice melodie se pot face atat coregrafii mai usoare cat si coregrafii mai grele, deci nu va faceti griji in privinta asta). Dansul Mirilor va fi cu atat mai special cu cat este cu cat melodia va transmite o emotie aparte.

1. Second Waltz – Shostakovich
2. Gramofon – Eugen Doga
3. La Valse de L’amour / Cinderella Waltz
4. My Sweet and tender beast – Eugen Doga
5. Les Valses de Vienne – Francois Feldman
6. That’s amore – Dean Martin
7. I believe in you – Celine Dion & Il Divo
8. Perfect – Ed Sheeran
9. Pentru totdeauna – Trupa Zero
10. Te Iubesc – Directia 5
11. Tiempo de Vals – Chayanne
12. Once upon a december – Deana Carter
13. Tightrope – LP (The greatest showman)
14. I have nothing – Whitney Houston
15. Willow – Jasmine Thompson
16. Moonlight – Ariana Grande
17. Ramai – Delia & The Motans
18. A thousand Years – Christina Perri
19. At last – Etta James
20. Fallin’ – Alicia Keys
INSCRIE-TE!