Dansul mirilor este unul dintre cele mai emotionante si frumoase momente ale nuntii voastre. Este clipa voastra, ocazia de a straluci si de a transmite prin intermediul unui dans povestea si sentimentele voastre. Daca sunteti un cuplu romantic si iubiti eleganta, atunci traditionalul vals vienez va fi cu siguranta pe gustul vostru.

Valsul vienez este cel mai elegant stil de dans, pe ritmurile caruia dansatorii parca plutesc deasupra ringului, in rotiri continue si piruete ametitoare. Deoarece melodia aleasa trebuie sa va reprezinte, va propunem o lista cu cele mai frumoase 20 de melodii de vals vienez potrivite pentru dansul mirilor:

1. Francois Feldman – Valses de Vienne

2. Etta James – At last

3. Dean Martin – That’s amore

4. Christina Perri – A thousand years

5. Eugen Doga – Gramofon

6. Andre Rieu – Second Waltz

7. Holograf – Daca noi ne iubim

8. Celine Dion – I love you

9. Lifehouse – You and me

10. Iris – Vals

11. The Corrs – Runaway

12. M. Manole – Vino, dragostea mea!

13. Chayanne – Tiempo de Vals

14. Beyonce – Once in a lifetime

15. B. Adams – Have you ever really loved a woman

16. Deana Carter – Once upon a December

17. Celine Dion – I belive in you

18. Elvis Presley – Can’t help falling in love

19. Directia 5 – Primul vals

20. Whitney Houston – I have nothing

Pentru a putea dansa cu naturalete acest stil de dans, incepeti sa va pregatiti cu o luna sau doua inainte de nunta, pentru ca desi pasii de baza se invata usor, veti avea nevoie de exercitiu pentru a putea dansa cu lejeritate si sa faceti fata cu succes emotiilor. Pentru un vals simplu, dar de efect, cursurile de dans pentru nunta cu 6 sedinte particulare este recomandarea instructorilor Joie de Vivre.

INSCRIE-TE!