CURSURI DE DANS
pentru adulti

Simte bucuria de a trai prin dansul care ti se potriveste! La cursurile de dans de la Joie de Vivre, intr-o atmosfera relaxata si plina de buna-dispozitie, descoperi pas cu pas, lumea plina de pasiune si bucurie a dansului.

In septembrie te asteptam cu noi grupe de dans latino & de societate, salsa & bachata pentru incepatori, dans popular, dans oriental sau street commercial (14+)! Alege cursul preferat, programul care ti se potriveste si rezerva locul!

Cursuri de dans adulti – energie si distractie
Dansul, inca din cele mai vechi timpuri, reprezinta sarbatoarea vietii, a bucuriilor, emotiilor si trairilor dansatorilor. Dansul ne incarca cu energie, ne face mai fericiti, fiind cea mai distractiva forma de a face miscare. Dansul are beneficii si pentru cupluri, ajutand la o mai buna cunoastere a partenerului, intarind comunicarea si increderea intre parteneri.
Cursul de dans care ti se potriveste
Fie ca te fascineaza energia si vitalitatea stilurilor latino, eleganta dansurilor de societate, exotismul ritmurilor orientale, traditia dansurilor populare sau libertatea specifica streetdance-ului, la scoala de dans Joie de Vivre vei gasi o sala eleganta, instructori plini de energie si o mare varietate de cursuri de dans din care sa poti alege.
Alege cursul care ti se potriveste si incepe de aici aventura ta in lumea dansului

Dansuri de societate

Modul Vals Vienez & Bachata
Incepere: 27 Septembrie

Dans Popular

Curs Nou pentru Incepatori
Incepere: 24 Septembrie

Street Commercial (14+)

Modul Shuffle
Incepere: 21 Septembrie

Salsa & Bachata

Curs Nou pentru Incepatori
Incepere: 20 Septembrie

Yoga Dance Flow

Clasa pentru incepatori
Incepere: 25 septembrie

Dans oriental

Curs Nou pentru incepatoare
Incepere: 14 Septembrie

Tango Argentinian

Curs Nou pentru incepatori
TBA

Ballet Workout

Clasa pentru incepatori
Incepere: 23 Septembrie

INSCRIE-TE!