Descopera antrenamentele bazate pe Dans: flexibilitate crescuta, o postura corecta si calorii arse cu zambetul pe buze!

DANCE WORKOUTS

Dance Workouts inseamna antrenamente inedite bazate pe dans. Imbinam atmosfera caracteristica claselor de dans cu intensitatea antrenamentelor de la sala, pentru ca tu sa iti poti lucra musculatura intr-un mod distractiv.

Clasele de Dance Workout sunt pentru tine daca simti ca antreamentele clasice de la sala nu ti se potrivesc sau, pur si simplu, te plictisesc. Iti dooresti o postura corecta, flexibilitate, forta si conditie fizica, insa vrei sa le obtii intr-un mod distractiv.

Alege Antrenamentul Potrivit pentru tine

Pentru ca fiecare dintre noi are preferinte proprii, avem 2 clase din care poti alege: Ballet Workout si Yoga Dance Flow. Poti veni la una singura, la ambele sau sa le alternezi cu clasele de dans preferate. Alegerea este a ta.

Balet Workout

Ballet Workout

Clasa pentru Incepatori
Incepere: 5 Octombrie 

Clasa Yoga Dans Bucuresti

YOGA DANCE FLOW

Clasa pentru Incepatori
DESCHIS PENTRU INSCRIERI

INFO

 La clasele de Dance Workout te  poti inscrie in orice moment. Alege dintre Ballet Workout sau Yoga Dance Flow. Participarea la grupa se face doar in baza unei rezervari prealabile. Fiecare grupa are un numar de maxim 12 locuri disponibile. Vezi Programul!

In paralel cu grupa de yoga dance flow avem in program si cursul de dans modern pentru copii cu varsta intre 4 si 6 ani. In felul acesta, in timp ce  tu te bucuri de o ora in care te relaxezi, iti imbunatatesti postura si conditia fizica, piticul isi dezvolta o noua pasiune.

DE CE SA ALEGI DANSUL CA ACTIVITATE PENTRU COPILUL TAU

Vrei sa faci miscare intr-un mod diferit, care sa te prinda si sa te ajute sa te mentii consecvent

Petreci mult timp stand pe scaun si ai observat ca ti-ai pierdut flexibilitatea si incepi sa ai o postura incorecta

Nu ai mai facut sport de mult timp si vrei sa te reacomodezi treptat cu miscarea

Esti pasionata de dans si esti in cautarea unor clase care sa te ajute sa capeti flexibilitate si sa ai o conditie fizica mai buna

Intra in legatura cu noi PE CONTURILE DE SOCIALIZARE si alatura-te comunitatii joie de vivre!

INSCRIE-TE!