CURSURI DE DANS
particulare

Sedintele de dans particulare sunt cea mai buna varianta daca vrei sa poti alege orele si zilele in care vii la cursuri, precum si sa decizi singur ce dansuri vrei sa inveti si sa progresezi in ritmul tau (sau al vostru, in cazul in care vii impreuna cu partenerul sau grupul de prieteni).

cand sunt cursurile private alegerea ideala?

Ai un program fluctuant, care nu iti permite sa participi ora de ora la cursurile de grup

Iti doresti sa ai libertatea de a alege dansurile pe care le inveti, in functie de preferintele si starea de moment pe care o ai

Vrei sa ai parte de indrumare si un plan personalizat de evolutie din partea instructorul tau

Te simti inconfortabil sa te alaturi unei grupe, gandindu-te ca toti sunt mai avansati decat tine si nu vei reusi sa tii pasul cu ceilalti cursanti

Urmeaza sa participi la un eveniment si vrei sa inveti repede cativa pasi de dans sau o coregrafie (in cazul in care urmeaza sa ai nunta, acceseaza pagina dedicata pentru Dansul Mirilor)

Vrei sa ai parte de toata atentia instructorului si sa fii doar tu (singur, cu partenerul sau cu grupul tau de prieteni) in sala de dans

ce facem si Cum procedam la sedintele particulare

La sedinta particulara vei fi doar tu (sau tu si partenerul / tu si grupul tau de prieteni) impreuna cu instructorul in sala de dans. Programul, stilurile de dans si ritmul in care evoluezi va fi stabilit in functie de dorintele si obiectivele tale.

Dupa ce trimiti solicitarea programarii, te contactam pentru a stabili impreuna programul cursurilor. Frecventa si numarul de sedinte il hotaram impreuna in functie de obiectivele tale si timpul pe care il ai la dispozitie.

In functie de dansurile pe care vrei sa le inveti alocam instructorul / instructorii cu care va urma sa lucrezi. Fiecare instructor este specializat in stilurile predate, de aceea nu vei invata si salsa si dans popular cu aceeasi persoana.

Adaptam totul pe parcurs in functie de evolutia, dorintele si preferintele tale. Daca dupa cateva sedinte, te gandesti ca ar fi interesant sa incerci si alte stiluri de dans sau sa inveti o coregrafie, este suficient sa ne spui.

Ce dansuri poti invata la sedintele particulare?
Dansuri latino: salsa, bachata, cha cha, samba, rumba, jive / rock’n roll

Dansuri standard: vals lent, vals vienez, tango argentinian, quick step, slow fox

Dansuri populare: hora, sarba, perinita, geampara, brasoveanca, ardeleneasca etc.

Dansuri internationale: machedonesc, grecesc, tiganesc, flamenco, etc.

Dansuri orientale

Coregrafii: daca ai o coregrafie preferata este suficient sa ne-o arati si te vom invata sa o executi …Sau cream ceva original pentru tine (sau voi)

FA CUNOSTINTA CU ECHIPA DE INSTRUCTORI JOIE DE VIVRE
Pretul pachetelor de sedinte particulare

Oferta este valabila pentru cursuri particulare cu maxim 2 persoane. Daca vrei sa participi la cusuri cu instructor personal alaturi de grupul tau de prieteni, solicita o oferta personalizata pe office@jdvdance.ro

INSCRIE-TE!