DANSATORI PROFESIONISTI
pentru evenimente


Urmeaza sa organizezi un eveniment si vrei ca invitatii sa se distreze? Poti alege dintr-o gama variata de show-uri de dans special concepute pentru entertainment

DANSATORI PENTRU EVENIMENTE
showdance

Distractie pe ringul de dans, la cote maxime!

DANSATORI PENTRU EVENIMENTE
Bucuresti


Vrei sa concepem un show special adaptat pentru tematica evenimentului tau?

DANSATORI PROFESIONISTI
pentru evenimente

Cum arata evenimentul perfect? Distractie pana in zori alaturi de prieteni, muzica buna, dans si amintiri care sa te tina o viata. Pentru ca uneori distractia are nevoie de un mic impuls pentru a se porni cu adevarat, spectacolele de dans oferite de dansatorii profesionisti Joie de Vivre imbina show-uri electrizante cu momente interactive de dans care vor umple ringul de dans si vor duce distractia la cote maxime.

TRUPA DE DANSATORI PROFESIONISTI PENTRU NUNTA SI EVENIMENTE

Joie de Vivre inseamna bucuria de a trai, pe care o transmitem si o impartasim cu voi prin intermediul fiecarui dans. Indiferent de tipul evenimentului (nunta, botez, eveniment corporate), show-urile dansatorilor profesionisti Joie de Vivre intregesc tematica evenimentului si ofera un punct de atractie care va face distractia sa garantata.

Indiferent de spectacolul ales, imbinam coregrafii spectaculoase, pline de dinamism, cu momente interactive amuzante care sa umple ringul de dans si sa rupa monotonia.

Pentru ca fiecare eveniment este diferit, poti alege dintr-o gama variata de momente artistice, care sa porneasca o petrecere pe cinste si sa se potriveasca perfect cu bugetul si preferintele tale sau ale invitatilor. Poti alege oricare dintre show-urile pe care le avem deja in portofoliu, insa daca ai o alta idee, nu ezita sa ne contactezi pentru a da viata ideii tale.

EVENIMENTE LA CARE AM ANIMAT ATMOSFERA cu SHOW-URI DE DANS

Show-uri premium (lansari de produse, dineuri, petreceri corporate): Aniversare Ramada Romania, Aniversare La Martina Romania, Aniversare Revista TANGO, Aniversare Amway, Lansare produs Himalaya

Emisiuni TV: TVR, Antena 1, Kanal D

Peste 500 de evenimente private la care am adaugat un strop de savoare, am dansat si ne-am distrat din plin alaturi de invitati

INFO

Show Latino

Alege show-ul latino pentru o explozie de energie si dinamism!

Un show plin de stralucire si o atmosfera de neuitat pe ritmuri electrizante latino-americane presarat de reprezentatii spectaculoase si momente interactive de dans cu invitatii, care vor face ringul de dans neincapator!

Durata spectacolului: 20 de minute

Show Rock’n Roll

Alege show-ul rock’n roll pentru o reprezentatie care sa dea startul petrecerii!

Un show plin de energie indragit de toate varstele, ideal pentru a face invitatii nerabdatori sa paseasca alaturi de dansatori pe ringul de dans in timpul momentelor interactive cu invitatii!

Durata spectacolului: 25 de minute

Show Flamenco

Alege un show intens, inspirat din vechile traditii iberice!

Un show pasional, imprevizibil si plin de culoare ce va introduce invitatii in universul si trairile locuitorilor din Peninsula Iberica!

Durata spectacolului: 20 de minute

Show Ballroom

Alege show-ul de dansuri standard pentru un moment plin de gratie si eleganta!

Un show clasic, plin de stralucire si rafinament, ce va recrea atmosfera saloanelor de bal de la inceputul secolului trecut, ideal pentru a incepe o petrecere de clasa!

Durata spectacolului: 25 de minute

Show Tango

Alege pasiunea si dramatismul tangoului!

Un show cu ritmuri intense si miscari fascinante ce include o fuziune intre tangoul argentinian si tangoul de salon, ideal pentru inceputul unui eveniment plin de clasa si eleganta!

Durata spectacolului: 20 de minute

Show Dans Popular

Alege spectacolul de dans popular pentru momente in cel mai pur stil romanesc!

Un show ce va da savoare petrecerii si va fi pe gustul invitatilor de toate varstele, aducand in prim plan farmecul dansurile traditionale romanesti si oferind momente interactive de dans cu invitatii pline de chef si voie-buna!

Durata spectacolului: 25 de minute

Oriental Dream

Alege show-ul de dans oriental pentru un moment exotic plin de mister si senzualitate!

Un show ce te va purta in lumea plina de mister si feminitate a dansatoarelor din Orient, imbinand o demonstratie plina de clasa si eleganta si momente interactive in care invitatii vor dansa pe ritmuri bine-cunoscute orientale!

Durata spectacolului: 20 de minute