Dansatori Profesionisti pentru Evenimente

Dansatori Evenimente
Dansatori Nunta
Dansatori Profesionisti

Electrizeaza atmosfera evenimentelor tale! Spectacolele de dans oferite de dansatorii profesionisti Joie de Vivre inseamna momente de entertainment de cea mai inalta calitate, show-uri incendiare si momente interactive de dans cu invitatii. Alege show-ul potrivit evenimentului tau!

Dansatori profesionisti pentru nunta si evenimente

Dansatorii profesionisti Joie de Vivre sunt explozia de energie de care orice eveniment are nevoie. Joie de Vivre inseamna bucuria de a trai, pe care dansatorii nostri o vor transmite si o vor impartasi cu voi prin intermediul fiecarui dans. Indiferent de tipul evenimentului (nunta, botez, eveniment corporate), show-urile dansatorilor profesionisti Joie de Vivre imbina coregrafii spectaculoase, pline de dinamism si rafinament, cu momente interactive care vor face ringul de dans neincapator si vor transforma orice eveniment intr-unul de neuitat.

Spectacole speciale pentru evenimente de neuitat

Pentru ca fiecare eveniment este diferit, poti alege dintr-o gama variata de momente artistice. Dansatorii pentru evenimente vor condimenta atmosfera evenimentelor tale cu ajutorul show-urilor de dans latino, standard, flamenco, tango argentinian, rock’n roll, oriental sau popular. Si pentru ca dansul ocupa locul central in orice eveniment de neuitat, spectacolele dansatorilor includ momente interactive, ce ofera invitatilor ocazia sa straluceasca pe ringul de dans alaturi de ei, asigurand astfel distractia si reusita oricarei petreceri.

Portofoliu

  • Aparitii in emisiuni TV: TVR, Antena 1, Kanal D
  • Show-uri premium (lansari de produse, petreceri corporate): Aniversare La Martina Romania, Aniversare Revista TANGO, Asociatia Sport pentru Viata, Ce se intampla, doctore? (csid.ro), CECCAR (Corpul Expertilor Contabili Autorizati din Romania), Himalaya, On Vogue Management, Health and Beauty Expo
  • Reprezentatii la: Palatul Snagov, Clubul Diplomatilor, Intercontinental, Mariott, Radisson Blu Hotel, Hotel Ramada, Caru’ cu bere, Daimon Club, Hanul Berarilor, Reyna Events, Metropolitan Events, Casa Cernica, Grand Ballroom Militari, Jubillee Ballroom, Aristocrat Events Hall, Kristal Palace Ballroom, Salon du Mariage, Casa Cernica si multe altele.

Doresti un show cu dansatori pentru evenimentul tau? Contacteaza-ne la 0726 378 713!

Fii la curent cu toate noutatile Joie de Vivre! Urmareste Joie de Vivre pe Facebook si YouTube.

Spectacole dansatori pentru nunta, botezul sau evenimentul tau!

Spectacol Latino

Alege show-ul latino pentru o explozie de energie si dinamism!

Un show plin de stralucire si o atmosfera de neuitat pe ritmuri electrizante latino-americane presarat de reprezentatii spectaculoase si momente interactive de dans cu invitatii, care vor face ringul de dans neincapator!

Durata spectacolului: 25 de minute

Spectacol Rock’n Roll

Alege show-ul rock’n roll pentru o reprezentatie care sa dea startul petrecerii!

Un show plin de energie indragit de toate varstele, ideal pentru a face invitatii nerabdatori sa paseasca alaturi de dansatori pe ringul de dans in timpul momentelor interactive cu invitatii!

Durata spectacolului: 25 de minute

Spectacol Tango

Alege pasiunea si dramatismul tangoului!

Un show cu ritmuri intense si miscari fascinante ce include o fuziune intre tangoul argentinian si tangoul de salon, ideal pentru inceputul unui eveniment plin de clasa si eleganta!

Durata spectacolului: 20 de minute

Spectacol Flamenco

Alege un show intens, inspirat din vechile traditii iberice!

Un show pasional, imprevizibil si plin de culoare ce va introduce invitatii in universul si trairile locuitorilor din Peninsula Iberica!

Durata spectacolului: 20 de minute

Spectacol Standard

Alege show-ul de dansuri standard pentru un moment plin de gratie si eleganta!

Un show clasic, plin de stralucire si rafinament, ce va recrea atmosfera saloanelor de bal de la inceputul secolului trecut, ideal pentru a incepe o petrecere de clasa!

Durata spectacolului: 25 de minute

Spectacol Dans Popular

Alege spectacolul de dans popular pentru momente in cel mai pur stil romanesc!

Un show ce va da savoare petrecerii si va fi pe gustul invitatilor de toate varstele, aducand in prim plan farmecul dansurile traditionale romanesti si oferind momente interactive de dans cu invitatii pline de chef si voie-buna!

Durata spectacolului: 25 de minute

Spectacol Dans Oriental

Alege show-ul de dans oriental pentru un moment exotic plin de mister si senzualitate!

Un show ce te va purta in lumea plina de mister si feminitate a dansatoarelor din Orient, imbinand o demonstratie plina de clasa si eleganta si momente interactive in care invitatii vor dansa pe ritmuri bine-cunoscute orientale!

Durata spectacolului: 20 de minute

Pin It on Pinterest

INSCRIE-TE!